Известие

Collapse
No announcement yet.

Свързване на DVD Player - Проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свързване на DVD Player - Проблем

Здравейте колеги.
    Имам DVD Pioneer AVH 3200 UB DDin
    Ето го:
    http://electronics2000.samsbiz.com/u...and=1269140967
    Проблема е следния:
    Взел съм плюс от един оранжев кабел от ключа,който подава плюс само когато е дадено на контакт.Направих го така, защото радиото няма бутон за гасене,т.е. за да го гася, трябва да му прекъсна тока.Кофтито е, че когато не съм на контакт не мога да слушам музика.
    Дайте някаква идея как да го вържа!
    Става номера на коли, на които като им върнеш ключа тока си остава и прекъсва чак като го извадиш.За съжаление Алфата не е така...
    Странно е как плеъра няма бутон за гасене, тоест има, но като го натиснеш минава в стенд бай режим.Със задържане не става...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
    164, 156, GTV V6 turbo 🏎, 147 - ex 🚘

пробвай на позиция "паркинг" на ключа дали имаше захранване там тогава.
    когато ключа за запалване е на стоп натискаш малкото бутонче което е на патрона под ключа и завърташ ключа в обратна посока.
    точка

Comment

Нещо ми се бъзика тва за паркинга ама и да има всеки път при гасене ще ми прекъсва радиото и ще трябва допълнително да го пускам, а и да ми светят габаритите.Замислям се за допълнително ключе...

Comment

има и друг начин ако си с допълнително монтирана аларма. караш някой алармаджия да върже имобилайзера на алармата да управлява захранването на радиото. така като си включиш алармата ще се прекъсва захранването му, а когато е изключена ще работи.
        точка

Comment

Да варянт е ама нямам аларма

Comment

Баааа братле как няма да има POWER бутон бе баси пайнера .... ся майтапа настрана в упътването няма ли нещо по въпроса.
            Нали знаеш има един лаф "ако нищо друго не помага,прочети упътването"
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от DEGWEED Покажи съобщение
              ...
              Странно е как плеъра няма бутон за гасене, тоест има, но като го натиснеш минава в стенд бай режим.Със задържане не става...
              Задръж по-дълго. Трябва да угасне.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Здрасти колега.
                Малко тъп въпрос, но дали си вързал червения кабел от Пайнера за постоянен +12V. Ако си вързал само жълтия ( или оранжев непомня тоцния цвят ) към контакта може за това да не можеш да изключиш нацяло юнита.
                Иначе по принцип при правилно свързване със SRC/OFF трябва да може да се пуска и когато неси на контакт, а с задържане на SRC/OFF трябва да се изключи нацяло.
                Alfa 75 2.5 QV
                Alfa 147 1.9JTD face

Comment

Просто трябва да се изключи "DEMO" режима на плеъра.
                  На по-старите ставаше SRC+6 ... на този нямам представа как е, но няма начин да не може.
                  Най вероятно в някое подменю го има.
                  Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                  Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Мерси на всички за идеите.Оправих го УЖ.Задържа се SRC + MUTE и преминава в OFF режим и угасват хард бутоните от ляво,но дисплея продължава да свети.Със натискане на MODE гасне и дисплея.Ужким всичко угасва,но при докосване на дисплея пак си светка (само той,бутоните са си угасени).Може би е от настройка и той да гасне директно.Абе страшна схема е....Само ме притеснява да не ми дърпа ток от някъде защото не съм на 100% че го гася напулно с тия комбинации.!? ��

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                      Баааа братле как няма да има POWER бутон бе баси пайнера .... ся майтапа настрана в упътването няма ли нещо по въпроса.
                      Нали знаеш има един лаф "ако нищо друго не помага,прочети упътването"
                      в ръководството на потребителя съвсем ясно пише да се монтира единствено на автомобили с ацц позиция на ключа.
                      точка

Comment

Working...
                      X